Välj en sida

elektriker norrköping

Khunying AB är era experter på el

Ett kompetent elföretag

Välkommen till oss på Khunying AB, ett kompetent och tryggt elföretag. Våra elektriker i Norrköping besitter en mångårig erfarenhet och stor yrkeskompetens inom branschens alla områden. När du vänder dig till oss ser vi till att leverera den hjälp som efterfrågas och krävs. Vi arbetar alltid med fokus på säkerhet och kvalitet, för att du ska få ett resultat som håller i längden.

Vi jobbar efter konceptet att alla kunder skall få det som krävs beträffande kvalitet, kundservice och garanti. För oss är det en självklarhet att du som kund ska känna dig helt nöjd. Vi ger dessutom full garanti på allt arbete som vi utför.

Välkommen till oss, en elektriker utöver det vanliga!

Elektriker Norrköping

Allt inom El

Hos oss på Khunying AB finns kunskapen och erfarenheten för att kunna utföra såväl mindre arbeten som mer komplexa. Är du i behov av skickliga elektriker i Norrköping? Tveka inte på att höra av dig, vi hjälper dig med allt inom el.

Nöjda kunder

Det är viktigt för oss att du som kund alltid är 100 procent nöjd med både med våra tjänster men också med vårt bemötande och service. Vi ser alltid till att ha en god dialog med våra kunder och genomföra arbetet utefter kundens önskemål. 

Vi finns här

Khunying AB är ett flexibelt företag som arbetar över ett stort geografiskt område. Vi utgår från Oxelösund men genom åren har vi framgångsrikt utfört arbeten i bland annat Nyköping och andra närliggande orter samt kommuner. 

Khunying AB